سمینار علمی تحت عنوان «فقر و بیکاری» در پوهنتون بادغیس برگزار گردید!

basu_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۵:۲۹
سمینار علمی تحت عنوان «فقر و بیکاری» در پوهنتون بادغیس برگزار گردید!

الیوم شنبه مؤرخ ۶ ذوالحجه الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق مطابق با ۲ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش، سمینار علمی تحت عنوان «فقر و بیکاری» از سوی معاونیت امور علمی با هماهنگی مدیریت عمومی انسجام، برای محصلان صنوف چهارم پوهنحی‌های پنجگانه در سالون کنفرانس‌های این نهاد تحصیلی دایر گردید.
این برنامه با تلاوت روح‌بخش آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز شد، سپس نامزد پوهنیار سراج‌الدین احمدی استاد پوهنحی اقتصاد، پیرامون عوامل فقر و بیکاری، پیامدهای اجتماعی و اقتصادی آن، راه‌های کاهش این پدیده و نقش جوانان در رشد و توسعه اقتصادی کشور، معلومات همه‌جانبه و ارزنده‌ای را ارایه نمود.
در جریان سمینار، اشتراک‌کنندگان پرسش‌ها و نظریات خویش را مطرح نموده که از سوی استاد احمدی با حوصله‌مندی و دقت به آن‌ها پاسخ ارائه گردید، همچنان برگزاری چنین برنامه‌های علمی و آگاهی‌دهنده در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی محصلان، مؤثر و ضروری دانسته شده و بر تداوم آن تأکید صورت گرفت.
در پایان، اشتراک‌کنندگان از راه‌اندازی چنین برنامه‌های علمی استقبال نموده و آن را در افزایش سطح آگاهی علمی و اجتماعی محصلان مهم و ارزنده عنوان کردند.

مدیریت عمومی نشرات، ارتباط و آگاهی عامه

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۵:۵۹
Background image

نتایج امتحانات کانکور عمومی، مدارس دینی، اختصاصی (چهارده پاسان)، اقوام و قبایل و خارج مرز سال ۱۴۰۵!

د ۱۴۰۵ کال عمومي کانکور، ديني مدارس، اختصاصي (۱۴پاسانو) اقوام او قبايلو او خارج مرز ازموينې پايلې!
نتایج امتحانات کانکور عمومی، مدارس دینی، اختصاصی (چهارده پاسان)، اقوام و قبایل و خارج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۹:۵۴
Background image

نتایج امتحان کانکور 1405

د ۱۴۰۵ کال عمومي کانکور، ديني مدارسو، اختصاصي (۱۴پاسانو) اقوام او قبايلو، شپې پوهنځیو او خارج مرز ازموينې هغه ګډونوال چې خپل ای ډي نمبرونه يې هېر کړي وي، کولای شي چې د مل لينک له لارې. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز ورکشاپ سه‌روزه «مقاله‌نویسی» برای اساتید جدیدالتقرر و اساتید پوهنحی شرعیات در پوهنتون بادغیس!

الیوم شنبه مؤرخ ۱۸ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق مطابق با ۱۳ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش ورکشاپ سه‌روزه مقاله‌نویسی به اساس هدایت مقام محترم وزارت تحصیلات عالی با هماهنگی و همکاری معاونیت امور علمی و آمریت. . .

BACK TO NEWS